​Håndfritelefon

Flådestyring

Navigation  

DVD-biograf

Satellitovervågning

Elektronisk Kørebog

​Ring 30 709 709

Bluetooth enheder​ og satellitovervågning

Parrot MKi9200

Parrot MKi9200 er et Bluetooth Håndfrit system med en TFT 2.4" farve skærm. Den trådløse fjernbetjening kan sættes på rattet eller på instrumentbrættet og giver dermed føreren fuld kontrol over alle funktionerne såsom ipod mp3 afspiller og telefonbog.

Parrot MKi9100

Parrot MKi9100 er et Bluetooth skærmløst hands-free system som falder naturligt ind i en hvilken som helst bil. Den trådløse fjernbetjening kan placeres enten på rattet så du kan styre dit carkit uden at fjerne en hånd fra rattet. Eller det kan sættes på instrumentbrættet.

Parrot MKi9000

Parrot MKi9000 tilsluttes til din bils lydsystem, som vil levere høj-kvalitets samtaler uanset hvordan forholdene er, samtidig leveres den med en uafhængig RF fjernbetjening, som giver dig total kontrol lige ved hånden. Parrot MKi9000 har en utrolig effektiv kombination af en ekstern dobbelt mikrofon og nyt software, som fjerner miljø- og billyde med fuld duplex og nul-ekko krystal klare samtaler.​

Huawei HW-E5577 3G/4G

mobil router

​Huawei HW-E5577 er en elegant og intuitiv 3G/4G mobil router med 1.45" skærm (afløser for den populære model HW-E5377)

Huawei E5577 er en LTE categori 4, der understøtter peak download hastigheder på op til 150 Mbps og upload hastigheder op til 50 Mbps. Op til 10 trådløse enheder kan opnå adgang til internettet samtidig via Huawei E5577. Batteri-kapaciteten er på 1500 mAh og routeren understøtter standard 6-pins SIM kort. 

Motoriseret VST loftskærm

i super-slim-design

​Med denne patenteret og motoriserede 10,2" VST loftskærm med børnesikret hydralisk åbne/lukke funktion får bagsæde passagerne en uforglemmelig oplevelse. Det er med denne motoriseret VST loftskærm muligt, at indstille skærmen således den passer præcist til passagernes ønske.

DVS90 - Alarm system

(Art. nr: 600900) 

Erfaring og statistikker viser, at en bilalarm har en afskrækkende virkning, så du og din bil er sikker. Baseret på mere end 20 års erfaring med alarm, er DEFA førende på markedet i Europa.

Den nye DVS90 - verdens mest intelligente bilalarm - vil gøre det endnu sværere at stjæle eller bryde ind i din bil. DEFA alarm leverer skræddersyede løsninger til de fleste bilmodeller uanset udstyrsniveau og alder. Dette giver dig mulighed for at få en brugerdefineret alarm til netop din bil, lastbil eller båd.

Husk! Tyvene vælger biler uden alarm!

Q30 GPS tracker

GPS tracker enheden er universal og kan konfigureres til at dække mange forskellige behov til en meget fornuftig pris. Den skal forsynes med ekstern spænding. Er du i tvivl om den kan bruges til dit behov er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Sikkerhed:

Q30 sættes til køretøjets hovedbatteri så den altid er forsynet. Den kan sende positioner med intervaller ned til 1 sekund.

Den understøtter sikker data transport ved at gemme positioner til de kan afleveres til Websiden.​

Q50 GPS tracker

GPS sporingsenheden er universal og kan konfigureres til at dække mange forskellige behov eks. forsikringsgodkendt GPS tracking af bilen, til en meget fornuftig pris. Den skal forsynes med ekstern spænding, men har internt batteri til af holde den kørende i kortere tid. Er du i tvivl om den kan bruges til dit behov er du velkommen til at skrive eller ringe til os.
Modellen er godkendt af samtlige forsikringsselskaber i Danmark.

Sikkerhed:

Q50 sættes til køretøjets hovedbatteri så den altid er forsynet. Den kan sende positioner med intervaller ned til 1 sekund.
Den understøtter sikker data transport ved at gemme positioner til de kan afleveres til Websiden. Enheden opfylder forsikringsselskabernes krav til GPS sporing når den kombineres med et abonnement med kontrolcentral.

Det interne backup batteri holder enheden kørende hvis den skulle blive koblet fra hovedbatteriet.​

A20 GPS tracker

Sporingsenhed til værdier.
GPS sporingsenheden er anonym og nem at placere. Trackeren er vandtæt og fungerer uden ekstern strømforsyning og kræver ingen installation.

Sikkerhed:

A20 sættes fast med skruer, strips eller dobbeltklæbende tape. Den sender positioner med intervaller mellem 2 – 48 timer.
Den understøtter sikker data transport ved at gemme positioner til de kan afleveres til Websiden hvis den skulle være udenfor datanetværk.

Enheden understøtter GSM triangulering hvis den ikke kan finde GPS positioner.​

DEFA DT 30

Satellitovervågning der kører 24 timer i døgnet!

Nu behøver du ikke mere bekymre dig om,at din bil, båd eller motorcykel bliver stjålet, for med DEFA DT 30 kan dine ting spores helt ned til hvilket husnummer de befinder sig på. I hele Europa!

DEFA DT 30 er lavet til at blive monteret på fugtige områder, hvilket gør den til det ideelle overvågningssystem.

DEFA DT 20

Satellitovervågning der kører 24 timer i døgnet!

Nu behøver du ikke mere bekymre dig om,at din bil, båd eller motorcykel bliver stjålet, for med DEFA DT 20 kan dine ting spores helt ned til hvilket husnummer de befinder sig på. I hele Europa!

DEFA DT20 er lavet til at blive monteret på fugtige områder, hvilket gør den til det ideelle overvågningssystem.

mehlbyes Bilmontage

Mehlbyes bilmontage ApS

CVR: 37779598

adresseinformation

Læsøvej 9a

8382 Hinnerup

kontaktinformation

Telefon: 30 70 97 09

​E-mail: mail@mbmontage.dk